Release datum:18 oktober 2006
Datum laatste wijziging:8 juli 2012

UPDATE BRIDGEMATE CONTROL
  Bridgemate Control v3.2.17 (113 MB)
  Zie de instructies voor hoe Bridgemate Pro Control te installeren.

UPDATE BRIDGEMATE PRO FIRMWARE
  Bridgemate Pro Basisstation v1.2.6 update (367 KB)
  Bridgemate Pro RFprotocol update (8 KB)
  Bridgemate Pro v2.2.3 firmware update (11 KB)
  Zie artikel Q61 in de kennisbank voor informatie over hoe de firmware op de Bridgemate bij te werken.

BRIDGEMATE PRO FIRMWARE MET EXTRA FUNCTIES
  Bridgemate Pro v2.3.2a NL firmware update (6 KB)
  Zie artikel Q69 in de kennisbank voor informatie over hoe de firmware op de Bridgemate bij te werken.

OUDE BRIDGEMATE CONTROL UPDATES
  Bridgemate Pro Control v1.7.60 - Volledige installatie versie (8,8 MB)
  Bridgemate Pro Control v1.7.60 - update (1,2 MB)

Documentatie - Bridgemate Classic - Bridgemate Pro updates - Bridgemate II updates

Terug