Instructies voor installatie van Bridgemate Control 2.8.29

Uitleg

U voert een zelfstandige installatie van Bridgemate Control uit enkel en alleen indien het programma nog niet op uw computer aanwezig is. Indien u Bridge-It of NBB-Rekenprogramma geïnstalleerd heeft, is Bridgemate Control reeds aanwezig en kunt u volstaan met het uitvoeren van de laatste update van Bridge-It (versie 4.4.12) of NBB-Rekenprogramma (2.8.39) om Bridgemate Control bij te werken naar 2.8.29. Een zelfstandige installatie van Bridgemate Control bent u bijvoorbeeld benodigd wanneer u meerdere computers in een netwerk wilt gebruiken voor het Bridgemate systeem en er op die andere computers geen rekenprogramma is geïnstalleerd.
sluit venster